Da igrači požele da ostanu u Surdulici što duže

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da igrači požele da ostanu u Surdulici što duže"

Radnik produžio ugovore sa šestoricom fudbalera.

Foto: MN Press

Žele u Radniku iz Surdulice da stvore tim koji će naredne sezone uspeti da se domogne gornje polovine superligaške tabele i igranja u plej-ofu, a veruju da će im to uspeti ako sačuvaju kostur ekipe koja je prošle sezone bila deseta, a zatim i prva na tabeli u plej-autu.

Sportski direktor Darko Gašić veruje da bi klub sa juga Srbije mogao da postane baza za afirmaciju mladih igrača koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne žele da što pre promene sredinu.

"I pored dolaska novih igrača koji su na probi u dane priprema, ostajemo pri cilju da održimo kostur ekipe. Zarad pravog uspeha mora se održati kontinuitet u selekciji i smatram da Radnik ne bi trebalo da bude prepoznatljiv samo po tome da igrači odlaze odavde u bolje i veće klubove, već i da žele da ostanu u Surdulici što duže", naveo je Gašić.

Svoju nameru u Radniku su pretočili sa reči u dela tako što su ovog ponedeljka produžilu ugovore sa šestoricom igrača. Uroš Damnjanović i Zoran Danoski su se obavezali na vernost do juna 2021. godine, Vladan Pavlović, Bratislav Pejčić i Stefan Ranđelović do idućeg leta, a Dušan Stevanović na još tri godine.

MONDO KVIZ: Koliko ste pratili Superligu?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surdulički Radnik zadržava "kostur ekipe"

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2019

Da mu je cilj da zadrži igrače što duže, fudbalski klub iz Surdulice je još jednom pokazao pošto je produžio ugovore sa šest igrača koji su nastupali i prošle sezone. Radnik, koji će peti put zaredom igrati u elitnom rangu, trenutno je na pripremama na Zlatiboru...Do sredine 2021. godine dres...

Nastavak na JužneVesti.com...

Stare snage verne Radniku

Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2019, 09:17

SURDULICA..Sportski direktor Radnika iz Surdulice Darko Gašić duboko veruje u afirmaciju i razvoj mladih fudbalera, kako onih iz omladinskog pogona kluba, tako i kvalitenih mladih igrača koji pristignu u Surdulicu u tim koji već petu godinu za redom ima renome stabilnog superligaša...Mišljenja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.