Zvanično - Del Neri ponovo u Seriji A

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Del Neri ponovo u Seriji A

Kao što je bilo najavljeno, Luiđi del Neri je novi trener Udinezea.

Italijanski klub je potvrdio ovu vest na svom sajtu, Del Neri je potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Del Neri će na klupi Udinezea zameniti Bepea Jakinija koji je dobio otkaz posle očajnog starta i samo dve pobede i sedam bodova u prvih sedam kola.

Del Neri je svoju trenersku slavu stekao u Kjevu gde je načinio svojevrsno čudo sa tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipom kada je uspeo da stigne do evropskog takmičenja, kao i da čitavih šest nedelja provede na čelu tabele u prvom delu sezone.

Del Neri je u svojoj karijeri predvodio i Juventus, Sampdoriju, Đenovu, Palermo, Romu, Porto, a poslednji posao je imao u Veroni sa kojom je prošle sezone ispao u Seriju B.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Delneri novi trener Udinezea

Izvor: RTS, 04.Okt.2016, 11:22

Poznati italijanski trener Luiđi Delneri novi je trener fudbalera Udinezea, saopšteno je na sajtu kluba. . .Delneri je nasledio Đuzepea Jakinija, koji je dobio otkaz usled loših rezultata, i potpisao jednogodišnji ugovor,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.