Delneri novi trener Udinezea

Izvor: RTS, 04.Okt.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delneri novi trener Udinezea

Poznati italijanski trener Luiđi Delneri novi je trener fudbalera Udinezea, saopšteno je na sajtu kluba.

Delneri je nasledio Đuzepea Jakinija, koji je dobio otkaz usled loših rezultata, i potpisao jednogodišnji ugovor, sa opcijom da se produži za još jednu sezonu.
On je bio bez posla nakon što je krajem prošle sezone ispao iz Serije A sa Veronom, a sada će voditi klub čiji je bio član >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao fudbaler dve godine.
Delneri će debitovati 15. oktobra protiv Juventusa u Torinu, njegovog nekadašnjeg kluba.
Ovaj 66-godišnji stručnjak tokom trenerske karijere vodio je brojne timove, poput Rome, Kjeva, Porta, Palerma, Sampdorije, Đenove...
Fudbaleri Udinezea nalaze se na 16. mestu na tabeli Serije A sa sedam bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delneri na klupi Udinezea

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2016

Poznati italijanski trener Luiđi Delneri je novi trener fudbalera Udinezea, saopšteno je na sajtu kluba...Delneri je nasledio Đuzepea Jakinija, koji je dobio otkaz usled loših rezultata. Potpisao je jednogodišnji ugovor, sa opcijom da se produži za još jednu sezonu, a debitovaće protiv Juventusa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.