Del Neri preuzima Udineze

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Neri preuzima Udineze

Nekadašnji trener Kjeva i Juventusa biće novi trener Udinezea.

Kako italijanski mediji prenose, novi trener Udinezea jeste Luiđi Del Neri.

Ovog vikenda je Bepe Jakini smenjen nakon poraza od Lacija u okviru sedmog kola prvenstva Italije, a od samog starta je Điđi del Neri glavni kandidat za njegovo mesto.

Del Neri je svoju trenersku slavu stekao u Kjevu gde je načinio svojevrsno čudo sa tom ekipom kada je uspeo da stigne do evropskog takmičenja, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da čitavih 6 nedelja provede na čelu tabele u prvom delu sezone.

Del Neri je u svojoj karijeri predvodio i Juventus, Sampdoriju, Đenovu, Palermo, Romu, Porto, a poslednji posao je imao u Veroni.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Del Neri ponovo u Seriji A

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2016

Kao što je bilo najavljeno, Luiđi del Neri je novi trener Udinezea...Italijanski klub je potvrdio ovu vest na svom sajtu, Del Neri je potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu...Del Neri će na klupi Udinezea zameniti Bepea Jakinija koji je dobio otkaz posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.