Zvanično - Anćeloti dobio veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Anćeloti dobio veliko pojačanje! (foto)

Napoli potvrdio transfer.

Kao što je i najavljeno, Irvin Lozano je novi fudbaler Napolija.

Meksikanac je na "San Paolo" stigao iz PSV Ajndhovena, gde je u prethodne dve godine ostavio dubok trag, najveću pažnju privukao je na sebe partijama u dresu reprezentacije na Mundijalu u Rusiji.

Karijeru je počeo u Pačuki, još dok je bio u domovini interesovanje za njegove usluge pokazali su mančesterski rivali, ali se popularni "Ćuki" odlučio da pređe u Holandiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je dobio puno prostora da na pravi način nastavi svoj razvoj.

Sada je jasno da je doneo dobru odluku, kao i da je PSV napravio sjajan posao, prodali su Lozana ekipi Napolija za rekordan novac, visina transfera iznosi 42 miliona evra.

Irving se danas priključio novim saigračima, odradio je i prvi trening pod Karlom Anćelotijem, utisak je da je Napoli napravio sjajan posao njegovim angažovanjem.

Foto: sscnapoli.it

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.