Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2020, 12:18

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije: Partizanu i Zvezdi nije moglo lakše

Derbi na Banovom brdu

Žrebom održanim u prostorijama Fudbalskom Savezu Srbije su određeni parovi čevrtfinala Kupa Srbije.

Favoriti i prošlogodišnji finalisti Crvena zvezda i Partizan su dobili najlakše moguće protivnike. Branilac trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan će odbranu trofeja nastaviti gostovanjem protiv Radnika u Surdulici, dok će Crvena zvezda gostovati Inđiji. Jedini lakši put do polufinala za večite je bio da su izvučeni kao domaćini četvrtfinalnih duela. Ovako, moraće na gostovanja. Ali ipak, najlakša moguća gostovanja.

Žreb je bio poludirgiovan. U prvoj grupi su bili polufinalisti iz prethodnog takmičenja: Partizan, Crvena zvezda, Radnički Niš i Maldost Lučani, a u drugoj su bili Vojvodina, Čukarički, Radnik i Inđija.

Prvo je izvučen par Čukarički - Radnički, a žreb je odredio i da će domaćin biti Brđani. Ovaj okršaj na Banovom Brdu se može etiketirati i kao derbi četvrtfinala. Upravo su Čukarički i Vojvodina iz drugog šešira mogli da budu nagazne mine za večite rivale, ali su kuglice odredile drugačiju sudbinu. Na kraju se može reći i da je Vojvodina sjajno prošla jer je izvukla najlakšeg mogućeg rivala iz prvog šešira i povrh svega će biti domaćin. Samim tim i favorit.

Utakmice četvrtfinala su na programu 3. jana, a potom će žrebom biti određeni i parovi polufinala. Podsetimo, celo takmičenje se igra po principu jedne dobijene utakmice i nema revanša.

Četvrtfinale Kup Srbije

Čukarički - Radnički Niš

Radnik – Partizan

Vojvodina - Mladost Lučani

Inđija - Crvena zvezda

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Četvrtfinale Kupa: Partizan u Surdulici, Zvezda u Inđiji

Izvor: B92, 13.Maj.2020

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije (FSS) bez prisustva medija određeni su parovi četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu...Branilac trofeja Partizan gostovaće Radniku u Surdulici, dok će lider Superlige Crvena zvezda u obližnju Inđiju...U derbiju runde na Banovom brdu će se sastati Čukarički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.