Žreb LŠ - Tri mine u drugom šeširu, autsajderi žele Zenit i Volfsburg!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb LŠ - Tri mine u drugom šeširu, "autsajderi" žele Zenit i Volfsburg!

Žreb je u ponedeljak, pravila jasna, ko zna možda već u ovoj fazi vidimo reprizu finala ili polufinala. Niko neće želeti tri tima iz slabijeg šešira!

Sve je poznato, žreb je u ponedeljak u podne u Nionu, a pravila su jasna.

Klubovi iz istih zemalja ne mogu da se sastanu, nosioci grupa igraće prvi meč na strani.

Dakle, Real, Barselona, Atletiko, Volfsburg, Mančester Siti, Čelsi, Bajern i Zenit će biti u top šeširu.

Mogući rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su im Pari Sen Žermen, PSV Ajndhoven, Benfika, Juventus, Arsenal, Gent, Roma i kijevski Dinamo.

Arsenal ne može da igra protiv Čelsija i Mančester Sitija, to je ograničenje, dakle Venger bi lako mogao ponovo na Real, Atletiko ili Barselonu, ali i na Zenit i Volfsburg koji su naslabiji timovi iz prvog šešira. Njih će svi priželjkivati od drugoplasiranih timova.

Mine u tom drugom šeširu su, uz Arsenal, svakako Juventus i Pari Sen Žermen, svi vodeći timovi će njih želeti da izbegnu.

Mogli bismo da vidimo reprizu finala iz prošle sezone, između Juventusa i Barse, ali i reprizu polufinala između Reala i Juventusa.

Jasno, timovi koji su se sastali u grupnoj fazi ne mogu da igraju ponovo u osmini finala,  pa tako Juve neće moći na Siti, kao ni PSŽ na Barselonu, Arsenal na Bajern itd.

Sigurno će nas sačekati makar jedan derbi, verovatno i više, pa možemo da kažemo da će biti i uzbuđenja u top 16 fazi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.