Izvor: Danas, 28.Sep.2022, 09:15

Zorana Mihajlović o spornom intervjuu u Informeru: Silovateljima i nasilnicima nije mesto u medijima

“Serijskim silovateljima i nasilnicima nikada nije i neće biti mesto u medijima, jer mediji treba da budu partneri u borbi protiv nasilja nad ženama i devojčicama, a ne podstrekači istog”, kaže za Danas Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike, povodom intervjua Informera sa osuđivanim silovateljem Igorom Miloševićem.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autnomni ženski centar o intervjuu sa serijskim silovateljem: „Megaekskluzivno“ je samo Informerovo prelaženje granica u ponižavanju i zastrašivanju žena

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

Autonomni ženski centar (AŽC) najoštrije je osudio objavljivanje intervjua sa višestrukim osuđivanim silovateljem Igorom Miloševićem u dnevnom listu Informer i na njihovom Jutjub kanalu.

Nastavak na Danas...

Mihajlović: Silovateljima i nasilnicima nikada neće biti mesto u medijima

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2022

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović istakla je da serijskim silovateljima i nasilnicima "nikada nije i neće biti mesto u medijima".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.