Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 17:10

Žoao Mario se vraća kući, Inter pokriva trećinu plate

Pregovori u završnoj fazi

Preživeo je Žoao Mario pravi emotivni rolerkoster otkako se vratio iz Moskve u Milano, selili su ga u PSŽ pod neproverenim informacijama, a poslednji dan prelaznog roka dočekao je u klubu gde ga niko ne želi. Međutim, izvesno je da će Žoao Mario ipak karijeru nastaviti na drugoj adresi. I to dobro poznatoj, jer se prema najavama iz Italije vraća u lisabonski Sporting.

Pregovori Intera i Sportinga su u završnoj fazi, a sve bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebalo da bude gotovo u narednih nekoliko sati. Inter na sve načine pokušava da se otarasi portugalskog veziste i Sportingu nudi mogućnost da na preuzme isplaćivanje trećine plate, odnosno 900.000 evra od ukupnih primanja od 2.700.000 evra. I najverovatnije će to biti prelomna tačka pregovora jer Sporting gleda kako da što manje optereti kasu u ova teška vremena, pa bi klub mogao da iznese teret pod 1.800.000 evra.

Žoao Mario je ušao u petu godinu otkako je zvanično fudbaler Intera, a u tom periodu već je bio na dve pozajmice – prvo u Vest Hemu, onda i u moskovskoj Lokomotivi do pre dva meseca. Sada se sprema i za treću, s tim što će Sporting imati i opciju da otkupi portugalskog vezistu, ali detalja o iznosu eventualnog obeštećenja još nema.

Podsetimo, Mario je u Sporting stigao još kao dete iz Porta, prošao je u Lisabonu sve mlađe kategorije, a od jula 2014. je u prvom timu Lavova. Posle dve godine kupio ga je Inter za 40.000.000 evra, ali nikada nije uspeo da opravda ni uloženi novac, ni talenat koji je nekada imao. Sada će u svom domu pokušati još jednom da oživi karijeru.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.