Zizu veruje u sunarodnika, Jović mora dodatno da se potrudi!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zizu veruje u sunarodnika, Jović mora dodatno da se potrudi!

Francuski napadač če biti tu makar još dve godine.

Real Madrid sutra gostuje Levanteu, zbog problema sa stomakom na tom meču neće biti Luke Jovića, ali i Gereta Bejla.

Napadačku liniju će kao i do sada predvoditi Karim Benzema. Francuski napadač je malo usporio sa golovima u novoj godini, ali je ipak tek gol iza Lea Mesija u trci za najboljeg strelca španske lige.

Sutra će imati i dodatnu motivaciju, španski AS prenosi da su dogovori sa agentom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadača Đazirijem završeni. Benzema će dobiti dodatnu godinu na svom ugovoru, gledaćemo ga na "Bernabeu" do 2022. godine.

Od odlaska Kristijana Ronalda, Karim je dobio više prostora. Prošle sezone je postigao 30 golova, ove osamnaest.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uzbuna za Jovića, ali i Srbiju - Madriđani našli novog napadača?

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Real će ispratiti norveški trend...Karim Benzema je produžio ugovor na još jednu godinu, svi finansijski detalji će biti poznati na kraju sezone. Luka Jović se sa druge strane muči sa stomačnim virusom, ali i minutažom...Kroz mesec dana se bliži baraž utakmica sa Norveškom, na delu bi mogli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.