Živković uskoro igra protiv Partizana?!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković uskoro igra protiv Partizana?!

Kako sada stoje stvari, na taj susret nećemo dugo da čekamo!

Svojevrsni Partizanov ''rijaliti'', sa Andrijom Živkovićem u glavnoj ulozi i još nekoliko sporednih likova, okončan je odlukom Radne grupe kluba iz Humske da se talentovani fudbaler do kraja ugovora odstrani iz ekipe i prekomanduje u Teleoptik.

On je tu odluku ispoštovao, napustio je pripreme crno-belih na Kipru i već održava formu u Beogradu.

Međutim, biće zanimljivo videti da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će narednog vikenda Andrija Živković zaigrati protiv svojih dojučerašnjih klupskih drugova.

Naime, kako prenose ''Novosti'', Partizan je zakazao generalnu probu pred početak drugog dela sezone baš sa svojom filijalom Teleoptikom, pa će popularni Žile, po svemu sudeći, već tada zaigrati protiv crno-belih posle najnovije odluke klupskog rukovodstva.

Taj meč bi trebalo da se odigra 13. februara, po povratku Partizanove ekspedicije sa Kipra, a treneru Partizana bi verovatno koristilo da vidi kako bi njegova odbrana, pojačana Jovanovićem i Goguom, izašla na kraj sa zlatnim srpskim ''Orlićem''...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.