I Tole se umešao u slučaj Živković?

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Tole se umešao u slučaj "Živković"?

Da li je intervenisao Tomislav Karadžić.

Kako piše informer.rs, predsednik FSS je tražio od predsednika Partizana i svog bliskog saradnika u savezu, Ivana Ćurkovića da prekine "cirkus".

List tvrdi da je upotrebio baš taj izraz i da je posle toga Partizan rešio da udalji Živkovića sa priprema.

Šta će se dalje dešavati, ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da vidimo, najveću štetu će verovatno pretrpeti sam fudbaler.

Andrija Živković će trenirati sa fudbalerima koji su ostali u Beogradu, a kako sada stvari stoje, ako ne bude nađeno neko rešenje, on će biti van ekipe dok mu ne istekne ugovor sa Partizanom, odnosno neće igrati na proleće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO BEZ NJEGA: Andriju Živkovića je iz Partizana izbacio – Tole Karadžić?!

Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016

Kako odmiču dani od završetka sage oko Andrije Živkovića, tako se pojavljuju ‘novi momenti’ u celoj priči.. . Andrija Živković odbio je da produži ugovor sa Partizanom, kao i opciju da bude prodat ove zime, pa je time direktno naneo štetu svom klubu, zbog čega je odstranjen iz prvog tima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.