Žiru pristao!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru pristao!

Sad sve zavisi od Italijana!

Dolazak Olivijea Žirua u Inter je sada bliži.

Naime, Francuz je pristao na transfer u januaru, biće alternativa za Lukakua i Lautara Marineza, pošto Lampard ne računa najozbiljnije na njega.

Čelsi ipak neće propustiti priliku da zaradi, cena je oko 7 miliona evra i Konte insistira da igrač koga je trenirao u Engleskoj bude doveden u januaru.

Žiru, iako nema minutažu u PL i dalje igra za francusku reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je od dolaska iz Arsenala u 44 meča za Čelsi dao pet golova, ali je postigao 11 pogodaka u Evropi, i to u 14 mečeva posle kojih je Čelsi pod Mauricijem Sarijem osvojio LE.

Konte traži još univerzalca Rome Florencija, ali i Nemanju Matića iz Junajteda koji želi takođe da se pridruži bivšem treneru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žiru se u januaru seli kod Kontea u Inter?

Izvor: RTS, 14.Nov.2019

Francuski fudbaler Olivije Žiru mogao bi u januaru da napusti Čelsi i pojača Inter, prenosi Gazeta delo sport. . Žiru je ove sezone odigrao samo četri meča u Premijer ligi, nije u planovima menadžera Frenka Lamparda,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.