Zimonjić i Nestor ponovo u duetu

Izvor: B92, 22.Okt.2012, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Nestor ponovo u duetu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor ponovo će igrati zajedno u dublu.

Zimonjić i Nestor će skoro dve godine nakon razlaza zajedno zaigrati na ATP turniru u Bazelu, gde su postavljeni za prve nosioce.

Njima će prvi rivali biti domaći predstavnici, Marko Kjudineli i Mihael Lamer. Na turniru dublova u Bazelu igraće i Viktor Troicki kojem je par Južnoafrikanac Kevin Anderson. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oni će igrati protiv Švajcarca Adrijana Brosela i Finca Henrija Laksonena.

Zimonjić i Nestor su sarađivali tri i po godine i zajedno osvojili 21 turnir (dva Vimbldona i jedan Rolan Garos), a partnerstvo su okončati titulom na završnom turniru 2010. godine u Londonu.

Protekle dve godine Nestor je igrao u tandemu sa Belorusom Maksom Mirnjijem, dok je Zimonjić prvo sarađivao sa Majklom Ljodrom, a potom kratko sa Indijcem Radževom Ramom sa kojim je osvojio Sankt Peterburg i Šveđaninom Robertom Lindštedom sa kojim igrao finale u Stokholmu.

Međutim, nove dugoročne saradnje neće biti, pošto je Zimonjić već odlučio da u 2013. igra u paru sa Šveđaninom Lindštedom.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ziki i Nestor ponovo zajedno

Izvor: RTS, 23.Okt.2012, 00:17

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igraće zajedno na turniru u Bazelu. Dve i po godine je prošlo od kada su dva rođena Beograđanina zajedno igrala u Londonu. Njima će se u prvom kolu turnira suprotstaviti domaći predstavnici Marko Kjudineli i Mihael Lamar. ..Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.