Ziki i Nestor u finalu Sidneja!

Izvor: RTS, 10.Jan.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Nestor u finalu Sidneja!

Srpsko-kandaski dubl Zimonjić/Nestor u finalu turnira u Sidneju. Lajović na korak od glavnog žreba na Australijen openu. Karadžić i Vokri ponovo za pregovaračkim stolom.

Sve vesti i zanimljivosti sveta sporta možete da pratite i na našim Fejsbuk Tviter stranicama.

09.29 - U noći između četvrtka i petka odigrane su samo dve utakmice NBA lige i u obe su pobede zabeležile ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koje su bile domaćini. Njujork je slavio u duelu sa Majamijem zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu, dok je Denver neočekivano lako izašao na kraj sa Oklahomom. Rezultati: Njujork - Majami 102:92 i Denver - Oklahoma 101:88. 

09.15 - Huan Martin del Potro i Bernard Tomić igraće u finalu teniskog turnira u Sidneju čiji je nagradni fond 452.670 dolara. Argentinac, koji je i prvi nosilac, u polufinalu je bio bolji od Rusa Dmitrija Tursunova sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:2, dok je Australinaca savladao Ukrajinca Sergeja Stahovskog sa 2:1, po setovima 6:7, 7:5 i 6:3.Del Potro i Tomić su se do sada sastali samo jednom, prošle godine u Vašingtonu, a slavio je Argentinac sa 2:0 u setovima.

09.01 - Nakon što nije uspeo da se izbori za mesto u Partizanu, desni bek Branko Pauljević će karijeru da nastavi u inostranstvu. Za godinu i po dana Pauljević nije opravdao očekivanja pa je poslednju polusezonu proveo i na pozajmici u niškom Radničkom gde je bio standardn što mu je i omogućilo odlazak preko granice, i to u Južnu Koreju, u redove ekipe Čeđu Junajted.

08.33 - Srpski teniser Nenad Zimonjić plasirao se u paru sa Danijelom Nestorom u finale turnira u Sidneju. Zimonjić i kanadski igrač su savladali Francuze ZZilijena Benetoa i Eduarda Rože-Vaselina sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 10:5). Njih dvojica će u finalu igrati protiv Indijca Rohana Bopane i Pakistanca Aisam-Ul-Haka Keršija.

08.19 - Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u poslednje kolo kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Australije, pošto je savladao Hrvata Tonija Androića sa 2:0 (7:6, 6:4). Lajović će se za plasman u glavni žreb prvog grend slema u sezoni boriti protiv Jang Cung-hua iz Kine. U drugom kolu kvalifikacija za Australijan open eliminisani su Jovana Jakšić i Ilija Bozoljac. Jakšićeva je poražena od Rumunke Ilin-Kamelije Begu sa 2:1 (6:3, 1:6, 6:4), dok je Bozoljac izgubio od Andreja Martina iz Slovačke sa2:1 (0:6, 6:4, 7:5).

08.05 - Delegacija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) sa predsednikom Tomislavom Karadžićem na čelu sastaće se danas u sedištu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) u Cirihu sa čelnicima ove organizacije i predstavnicima kosovskog saveza. Na drugom sastanku u poslednja dva i po meseca ponovo će se razgovarati o mogućnosti da kosovske selekcije dobiju "zeleno svetlo" za odigravanje prijateljskih utakmica. Karadžić i prvi čovek kosovskog saveza Fadilj Vokri, u društvu predsednika FIFA Sepa Blatera, prvi put su razgovarali krajem oktobra, a sastanak je, prema Karadžićevim rečima, bio "uobičajen" i da "njihovi zahtevi neće biti prihvaćeni dok Ujedinjene nacije ne prime Kosovo".
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trajković odbio Partizan!

Izvor: RTS, 10.Jan.2014

Tomas Morgenštern doživeo težak pad na treningu u austrijskom Kulmu. Iako je njegov prelazak u Humsku bio "gotova stvar", Branislav Trajković je ipak odbio da pređe u Partizan! Dauda: Odlazak samo u slučaju dobre ponude. Srpsko-kandaski dubl Zimonjić/Nestor u finalu turnira u Sidneju. Suarez i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.