Zidanova pokajanja, u istom danu, još jedan povratnik?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 21:44

Zidanova "pokajanja", u istom danu, još jedan povratnik?

Zinedin Zidan smatra da je sada na red došlo njihovo vreme.

Ranije danas preneli smo da je Real Madrid spreman da vrati Martina Edegara iz Real Sosijedada, ali to nije sve.

Španski mediji su kasnije preneli i da je Dani Sebaljos konačno "sazreo" za veću minutažu i važniju ulogu u Real Madridu.

Sebaljos je došao po želji Hulena Lopetegija, za samo 15 miliona evra iz Betisa, ali je dolaskom Zinedina Zidana sklonjen u drugi plan.

Zidan je otpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sebaljosa i letos ga poslao na pozajmicu u Arsenal, a njegova sudbina bila je daleko od Madrida sve do danas, kada se pojavila informacija da će konačno dobiti priliku.

Neki su to pročitali između redova kao ideju da Sebaljos zauzme mesto Iska, koji je velika želja Andree Pirla u Juventusu.

Sve u svemu, Sebaljos napušta Arsenal posle jednogodišnje pozajmice i kako stvari stoje, ostaće u Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.