Zidan u problemima, tim za El Klasiko se nazire, dva napadača i to je LOŠA vest za Luku Jovića!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan u problemima, tim za El Klasiko se nazire, dva napadača i to je LOŠA vest za Luku Jovića!

Real će imati dosta problema, sve su manje šanse da će se oporaviti tri ključna igrača, Kazemiro je suspendovan, a izgleda da je Luka Jović izgubio mesto u rotaciji...

El Klasiko je sve bliži, strah se uvukao u Real, pre svega zbog povreda.

Ono što je sigurno je da izostaje Kazemiro zbog suspenzije, a Zidan bi mogao da izvede desetkovan sastav jer je Azar na štakama, a Marselo je doživeo povredu u najgore vreme.

Zbog toga, sa svim ovim nedaćama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Realov sastav se nazire, "AS" piše da će Zidan na teren izvesti dvojicu napadača, a igraće u formaciji 4-3-1-2. Naravno, ovo je u slučaju da se još neko ne povredi, do duela sa Barselonom, Real će dočekati Espanjol, gostovati u Valensiji pre puta na "Kamp Nou".

Na golu će biti Kurtoa, Karvahal je desno, Varan i Ramos štoperi, Mendi će na levog beka.

Ispred odbrane, Kros, zatim Modrić i Fede Valverde, Isko će biti najistureniji ofanzivni igrač, a u napadu će uz Benzemu biti Rodrigo.

Ovo je težak udarac za Jovića, očigledno mladi Brazilac ima prednost, a i njegov zemljak Vinisijus i naš napadač su u drugom planu pošto nisu iskoristili svoje šanse.

Rodrigo koji je bio planiran da igra za Kastilju, odnosno drugi tim, je uspeo da se nametne Zidanu, dva gola u ligi za šest mečeva gde je uglavnom ulazio kao rezerva i plus tri u tri meča u Ligi šampiona. Bivši igrač Santosa je plaćen 45 miliona i od Nejmara je najskuplji Brazilac koji je stigao u Španiju iz tamošnje lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.