Zidan progovorio o Ronaldu: Ja nisam glup, a i on je inteligentan

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan progovorio o Ronaldu: ''Ja nisam glup, a i on je inteligentan''

Trener Real Madrida prokomentarisao je izmenu Kristijana Ronalda uoči duela sa Borusijom Dortmund.

Ronaldova izmena u Las Palmasu tema je već nekoliko dana u Španiji, a Zinedin Zidan je konačno stavio tačku na tu priču.

''Ronaldova reakcija je normalna, svaki igrač koji bude zamenjen smatra da treba da igra više i želi da ostane na terenu. Ja sam doneo odluku i mislim da je to bilo za njegovo dobro. Ronaldo i ja smo popričali kasnije i on zna da mora da prihvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluke. Ja nisam glup, a i on je inteligentan, i obojica znamo da smo ovde na istoj strani'', rekao je Zidan.

Podsetite se šta je sve Ronaldo rekao kada je napustio igru 20 minuta pre kraja.

Real Madrid u utorak od 20.45 gostuje ekipi Borusije Dortmund u drugom kolu Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZIDAN O KRISTIJANOVOM ISPADU: Ja nisam glup, a i on je inteligentan

Izvor: Kurir, 26.Sep.2016

...Ronaldo je burno reagovao kada ga je francuski stručnjak zamenio u finišu meča na Kanarskim ostrvima Mediji su naveli čak da je fudbaler treneru opsovao majku.."Ronaldova reakcija je normalna, svaki igrač koji bude zamenjen smatra da treba da igra više i želi da ostane na terenu", rekao je...

Nastavak na Kurir...

Nevolje u raju se nastavljaju - Ronaldo na udaru zbog ponašanja na treningu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 14:16

Portugalac je ponovo tema broj jedan u madridskim krugovima...Kristijano Ronaldo je svakodnevno na naslovnicama nakon svađe sa Zinedinom Zidanom posle izmene u Las Palmasu...Iako je francuski stručnjak na konferenciji za medije u Dortmundu stavio tačku na tu temu, nakon videa sa poslednjeg treninga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.