Zidan: Džerard je dva puta odbio Real

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Džerard je dva puta odbio Real

Trener drugog tima Real Zinedin Zidan rekao je da su Madriđani u dva navrata pokušali da dovedu fudbalera Liverpula Stivena Džerarda, ali da kapiten "crvenih" nije želeo da napusti Enfild.

"Mislim da je bilo leto 2004. godine kada sam razgovarao sa (predsednikom Reala) Florentinom Perezom i rekao mu da želim da mi partner u veznom redu bude Džerard... Znam da je klub dva puta pokušavao, ali on nije želeo da napusti Liverpul. Nema mnogo igrača koji bi odbili Real, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogo govori o lojalnosti", rekao je Zidan, a prenosi "Dejli Mejl".

Kapiten Liverpula saopštio je da će na kraju sezone napustiti slavni klub posle 17 sezona na Enfildu. Osvojio je sve velike titule, osim jedne - titulu Premijer ligi. Prošle sezone bio je vrlo blizu tog cilja, ali je na kraju sezonu završio sa dva boda manje od šampiona Mančester sitija.

"Neverovatno je da nikad nije osvojio titulu, ali imao je on uspeha sa Liverpulom", dodao je Zidan.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske će karijeru, najverovatnije, nastaviti u američkom MLS-u.

"Godine osvajanja trofeja nisu iza njega. Siguran sam da će biti uspešan u MLS-u", rekao je Zidan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.