Džerard ide preko bare

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard ide preko "bare"

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard karijeru će predstojećeg leta nastaviti u američkoj MLS ligi, saopštio je klub sa Enfilda.

Liverpul nije otkrio ime Džeradovog budućeg tima, ali engleski mediji spekulišu da bi to mogao da bude Los Anđeles Galaksi.

On je u petak rekao da će na kraju sezone napusti klub za koji je debitovao 1998. godine i do sada u svim takmičenjima na 695 utakmica postigao 180 golova.

Sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << UEFA kup, dva FA kupa, tri Liga kupa, Komjuniti šild i Superkup Evrope, ali ne i titulu u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 114 puta i dao 21 gol, a letos se posle Svetskog prvenstva u Brazilu oprostio od nacionalnog dresa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZVANIČNO: Džerard ide Bekamovim stopama

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015

Legenda Liverpula Stiven Džerard karijeru će nastaviti u MLS ligi.. . Još nije potvrđeno u kom klubu tačno, ali kako britanski mediji spekulišu reč je o Los Anđeles Galaksiju. „Galaktičari“ su već imali jednog reprezentativca Engleske u svojim redovima Dejvida Bekama. Zvanično obraćanje...

Nastavak na HotSport.rs...

Ko je Hari Kejn: Totenhemovo čudo tavorilo u nižim ligama, a sada je zvezda

Izvor: Blic, 03.Jan.2015

Otkrovenje u Premijer ligi ove sezone bez sumnje je 21-godišnji Hari Kejn, fudbaler koji je na 25 odigranih utakmica u ovoj sezoni za Totenhem postigao čak 17 pogodak i upisao tri asistencije, a svoje fudbalsko ime i iskustvo sticao je dugo godina u nižim ligama Engleske...Kejn je sa 16 godina prvi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.