Žestoka kazna za sekund slave: Navijač Totenhema izveo slobodnjak /FOTO/

Izvor: Blic, 16.Avg.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka kazna za sekund slave: Navijač Totenhema izveo slobodnjak /FOTO/

Totenhem je slavio u gradskom derbiju protiv Vest Hema golom Dajera u treće minutu sudijske nadoknade, a senku na ovaj susret bacio je navijač "pevaca" koji je, umesto Eriksona izveo slobodan udarac u 64. minutu utakmice.

Taman kada se danski fudbaler spremao da izvede prekid iz povoljne pozicije za njegovu ekipu, pravo niotkuda se pojavio navijač gostujuće ekipe i izveo slobodan udarac umesto njega.

Da stvar bude jos komičnija, navijač Totenhema je uspeo da prebaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << živi zid i šutne mnogo bolje nego fudbaler Totenhema, koji je loptu poslao van okvira gola, ali je ubrzo završio u naručju redara koji su ga sproveli van stadiona.

Ovog anonimnog momka verovatno čeka i žestoka kazna, odnosno zabrana odlaska na utakmice zbog ulaska na teren.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) Navijač umalo dao gol iz slobodnjaka

Izvor: Press, 16.Avg.2014

Na meču između Vest Hema i Totenhema jedan navijač je uspeo da umakne redarima u trenutku kada se igrač “pevaca” spremao da izvede slobodan udarac i umesto njega uputio je šut kao golu i nastavio da beži.. . Da nije morao da šutne loptu bežeći od redara možda bi bio i efikasniji....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.