Željko Obradović za Blic: Trijumf nad Zvezdom bio bi pravi melem

Izvor: Blic, 05.Nov.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović za "Blic": Trijumf nad Zvezdom bio bi pravi melem

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović je po dolasku sa ekipom u Beograd, gde će u petak od 20 časova odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u Areni u okviru četvrtog kola Evrolige, istakao da nedavni teški porazi crveno-belih nisu i objektivna slika njihovog kvaliteta.

"Moj glavni cilj pred ovu utakmicu bio je da objasnim igračima da porazi Zvezde od Himkija i Reala nisu prava slika tog tima i nadam se da sam u tome uspeo. Siguran sam da Zvezda može mnogo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego u tim utakmicama i očekujem da će to pred punom Arenom i pokazati", rekao je Obradović za "Blic".

On je istakao da bi pobeda u Beogradu bila značajna za Fenerbahče.

"U našoj prethodnoj utakmici doživeli smo poraz od Galatasaraja i trijumf nad Zvezdom sigurno bi bio pravi melem za ovu ekipu".

Kada smo ga upitali da to znači da ima imperativ pobede u beogradskoj Areni, legendarni trener je u svom stilu odgovorio.

"Ja imam imperativ od 1991. godine - u svakoj utakmici".

Obradović, koji je te 1991. poveo Partizan ka tituli evropskog šampiona, a potom osvajao kontinentalnu kurnu i sa Huventudom, Realom, te u pet navrata sa Panatinaikosom, gledao je pažljivo poslednji Zvezdin nastup.

"Gledao sam derbi sa Partizanom, video sam da je ovo poslednje pojačanje, Kvinsi Miler, jedan zanimljiv igrač. Siguran sam da su i ostala pojačanja dobra, ali u košarci je potrebno vreme da se sve kockice poklope i da se tim uigra", kaže čuveni "Žoc" i dodaje:

"Očekujem punu Arenu i još jedan spektakl, kakav je uvek u Beogradu kada igraju Partizan ili Zvezda. Ali, nadam se da ćemo ipak mi slaviti pobedu", rekao je trener Fenerbahčea.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Neće biti lako sa Zvezdom

Izvor: B92, 05.Nov.2015

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegov tim očekuje izuzetno težak meč protiv Crvene zvezde u 4. kolu Evrolige. Fenerbahče se nalazi na trećem mestu na tabeli sa dve pobede i jednim porazom, dok je Zvezda poslednja sa skorom 1-2.

Nastavak na B92...

Šta mislite, čija je ovo tetovaža?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2015

U petak od 20 časova u "Kombank areni" stiže strašni Fenerbahče Željka Obradovića na megdan Crvenoj zvezdi u okrviru četvrtog kola Evrolige. Najveća dvorana na Balkanu biće sigurno dupke puna "delija". Gosti iz Istanbula sigurno neće imati srdačan doček, osim dvojice nekadašnjih igrača...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radonjić: "-38" na moj račun, biće opet pluseva

Izvor: Mondo, 05.Nov.2015

Trener Zvezde siguran da će njegov tim u duelu protiv Fenera igrati bolje nego u prethodnim mečevima. "Sačekajmo da budemo kompletni". Maik Cirbes nije trenirao u sredu...Evroligaški spektakl je u pripremi. Fenerbahče je doputovao u Beograd i u petak će suprotstaviti Crvenoj zvezdi Telekom u Kombank...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.