FENER U BEOGRADU Kalinić: Nadam se sam ostao delijama u leom sećanju

Izvor: Blic, 05.Nov.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENER U BEOGRADU Kalinić: Nadam se sam ostao "delijama" u leom sećanju

Košarkaši Fenerbahčea stigli su u Beograd, gde će u petak od 20 sati u beogradskoj Kombank areni igrati meč 4. kola Evrolige protiv Crvene zvezde. Doskorašnji član crveno-belih a sada turskog kluba, naš reprezentativac Nikola Kalinić, po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" ističe da će verovatno imati tremu pred "delijama".

"Nadam se da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostao navijačima u lepom sećanju. Verovatno ću imati neku tremu prvih nekoliko minuta, ali profesionalac sam, brzo će to proći. Moram da radim svoj posao", rekao je Kalinić za "Blic".

On je potvrdio da je od odlaska iz Zvezde u stalnom kontaktu sa doskorašnjim saigračima, a da mu zbivanja u srpskoj košarci nisu otišla u zaborav potvrdile su i reči da je "tokom derbija bilo peckanja sa Partizanovcima u Fenerbahčeu".

Ipak, Feneru "ne cvetaju ruže" na početku sezone, čak i u turskom prvenstvu, a i Zvezda je doživela neke vrlo teške poraze na evro-sceni.

"Nismo najbolje počeli sezonu, ali imali smo dosta novih igrača, tako da to sve tek treba da se uklopi. Zvezda je, sa druge strane, skup odličnih pojedinaca, ali i njima treba vremena da uđu u zajedničku formu", kaže Kalinić.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Obradović za "Blic": Trijumf nad Zvezdom bio bi pravi melem

Izvor: Blic, 05.Nov.2015

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović je po dolasku sa ekipom u Beograd, gde će u petak od 20 časova odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u Areni u okviru četvrtog kola Evrolige, istakao da nedavni teški porazi crveno-belih nisu i objektivna slika njihovog kvaliteta..."Moj glavni cilj pred...

Nastavak na Blic...

U Beogradu lopta drugačije odskače

Izvor: Danas, 05.Nov.2015

Kliknulo je između Crvene zvezde i Nikole Kalinića na prvu, zbog karaktera, spontanosti i duhovitosti brzo je postao zanimljiv navijačima, a nakon reprezentativnih partija u crveno-belom dresu, krunisanih triplom krunom, Fenerbahče je letos za "njegovo visočanstvo" morao da izdvoji milion evra na...

Nastavak na Danas...

Kalinić: Videću u kakvom sam sećanju ostao Delijama, biće mi jako čudno na zagrevanju!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2015

„Svi znate koliko volim Zvezdu, to je moj omiljeni tim, ali ovakve stvari se dešavaju kad si profesionalac“, dodao Pero Antić..Moraće sutra, tokom evroligaškog duela između Crvene zvezde i Fenerbahčea, Nikola Kalinić i Pero Antić da odstrane bilo kakvu emociju prema bivšem klubu. Slab start...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.