Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 00:18

Zeleni iz Medeljina seju strah i tamo gde nisu favoriti

Atletiko Nasional dobio osam od poslednjih deset međusobnih okršaja sa Deportivo Pastom

Da se igra u Medeljinu, na stadionu Atanasio Hirardot nema sumnje da bi Atletiko Nasional bio favorit protiv Deportivo Pasta. Međutim, kako Zeleni gostuju na zapadu Kolumbije na Departamental Libertadu gde domaćin retko gubi, kvote ipak favorizuju Pasto.

Zelenima će biti neophodna maksimalna koncentracija i fokusiranost kako bi prekinuli niz nepobedivosti rivala kod kuće koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iznosi devet utakmica. Toga je svestan i njihov trener Alešandre Gimaraeš.

"Utakmica će biti vrlo čvrsta i zahtevna. Moraćemo konstantno da se krećemo i pokušao da održimo emocionalnu stabilnost. Bićemo pravični u pobedi kao i u porazu ako do nejga dođe", objasnio je brazilski stručnjak.

Atletiko Nasional će imati priliku da zabeleži drugi vezani trijumf posle impresivnog napadačkog izdanja od pre tri dana u Medeljinu. Nastradala je Pereira u gradu Pabla Eskobara 5:2, a Džeferson Duke het-trikom nagovestio da će i ove sezone biti nezaobilazna figura u protivničkim trećinama koja će uterivati strah u kosti. Najtrofejniji tim Kolumbije je u sezonu ušao sa ciljem da osvoji titulu prvaka koja mu tri godine zaredom izmiče. Da ne bi skretao sa puta svojih ambicija moraće da pobeđuje u ovakvim mečevima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Treneru Gimaraešu će faliti desni bek Džonatan Marulanda i štoper Niko Ernandez, ali će se u protokolu naći levokrilni fudbaler Aleks Kastro, poslednja akvizicija zimskog prelaznog roka pristiga na pozajmicu iz Kruz Azula.

"Mnogo je trenira poslednje dve nedelje od kako je stigao. Zadovoljan je svojim zalaganje i siguran da može da donese ozbiljan doprinos i da nam pruži dodatnu napadačku dubinu", obajsnio je trener gostiju.

Za kraj, malo statistike međusobnih okršaja. U poslednjih deset Atletiko Nasional je slavio čak u osam navrata (četiri puta bez primljenog gola), dok su fudbaleri Pasta morali da se zadovolje sa dve pobede. Nema sumnje da su želji osvete za silne poraze u poslednjih pet, šest godina.

KOLUMBIJSKA LIGA, 4. KOLO

Utorak

22.00: Envigado - Jaguares (u toku)

Sreda

00.00: (3,60) Čiko (3,05) Deportivo Kali (2,10)

02.05: (2,60) Pasto (3,00) Atletiko Nasional (2,75)

20.00: (2,85) Ekidad (2,85) Junior (2,65)

22.00: (3,50) Pereira (3,05) Tolima (2,15)

Četvrtak

00.05: (2,55) Alijanca Petrolera (2,85) Agilas (2,95)

02.10: (1,80) Amerika Kali (3,35) Bukaramanga (4,40)

20.00. (1,45) Santa Fe (3,90) Patriotas (7,50)

Petak

02.00: (2,25) Inependijente Medeljin (3,00) Miljonarios (2,80)

***Kvote su podložne promenama***

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.