Zbog čega je Murinjo opet bio najpametniji u prelaznom roku?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Murinjo opet bio najpametniji u prelaznom roku?

Njegovi bivši igrači kažu da on vidi meč pre nego što se odigra, a izgleda da je otišao korak dalje kada je prelazni rok u pitanju. Tačno je predvideo šta će se odigrati.

Još tokom prošle sezone, Murinjo je predvideo stvari nakon kupovine Pogbe.

Naime, on je tada rekao da je transfer Francuza, odnosno njegov povratak u Junajted "bagatela" s obzirom na to šta će se desiti ovog leta. Ispravno je predvideo da će cene eksplodirati.

Držao se tog stava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pogodio, i ne samo to, uštedeo je veliki novac Junajtedu.



"Mislim da smo bili veoma pametni, završili smo poslove pre Nejmara, to je posle promenilo sve. Da smo čekali sa Lukakuom u poslednjih desetak dana on bi nas košta jedno 150 miliona funti, Matić bi bio 60 ili 70 miliona. Sve je promenio Nejmar, cene su otišle u nebo. Da nije bilo toga, Barsa bi verovatno platila Kutinja, milion više nego što smo mi platili Pogbu i to bi bio novi svetski rekord"
, kaže Murinjo.

On dodaje da nije problem u Nejmaru.



"On vredi toliko koliko vredi, ali su sada cene svih ostalih otišle duplo, igrač od 20 miliona vredi 40, onaj od 40 sada je 60. Mi bismo sada morali Lukakua i Matića da platimo oko 200 miliona funti, pa mislim da je na ovaj način klub uštedeo"
, dodao je "Posebni" i u pravu je.

On je dodao da je cilj Junajteda da igra lepo i pobeđuje, ali je ostao dosledan sebi.

"AKo ne može oba, ja bih da pobeđujem, nema svrhe da tvrdimo da igramo dobro, a da ne osvajamo bodove", objasnio je Portugalac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.