Završena sednica, oglasio se FSS - Pantela postaje ključni čovek!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 19:37

Završena sednica, oglasio se FSS - Pantela postaje ključni čovek!

U narednih dvadesetak dana sve oči ovdašnje fudbalske javnosti biće uprte u njega.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ovlastio je danas Marka Pantelića da do 15. decembra pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A reprezentacije.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 20. decembar.

Marko Pantelić je zamenik predsednika i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle sednice Izvršnog odbora, predstavnici regiona u tom telu istakli su "veliku podršku koju imaju u rukovodstvu FSS, a koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći".

Takođe, navodi se, izraženo je "zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS-a u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga".

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Pantelić ovlašćen da ponudi kadrovska rešenja

Izvor: RTS, 26.Nov.2020

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održana je danas u Staroj Pazovi, ali nije doneta nijedna "velika odluka", pre svega kada je u pitanju položaja selektora Ljubiše Tumbakovića. . U saopštenju FS S-a posle sednice navodi se da je zamenik predsednika Marko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.