Izvor: RTS, 26.Nov.2020, 19:44

FSS: Pantelić ovlašćen da ponudi kadrovska rešenja

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održana je danas u Staroj Pazovi, ali nije doneta nijedna "velika odluka", pre svega kada je u pitanju položaja selektora Ljubiše Tumbakovića.
U saopštenju FS S-a posle sednice navodi se da je zamenik predsednika Marko Pantelić ovlašćen da do 15. decembra, a pred nastupajuću Skupštinu FS S-a, koja je zakazana za 20. decembar, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i selektora A tima.

Predstavnici regiona u IO FS S-u istakli su veliku podršku koju regioni imaju u rukovodstvu Saveza, a koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći.
Takođe, izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS-a u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUMBAKOVIĆEVA SUDBINA JE ‘U RUKAMA’ MARKA PANTELIĆA: Bivši napadač Crvene zvezde ovlašćen da izabere sledećeg selektora!

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2020

U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora FSS. Izvršni odbor FSS ovlastio je zamenika predsednika FSS Marka Pantelića da do 15. decembra, a pred nastupajuću Skupštinu FSS koja je zakazana za 20. decembar, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.