Završen prelazni rok: Falkao u Junajtedu, Velbek u Arsenalu, a Šćepović u Seltiku!

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 03:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen prelazni rok: Falkao u Junajtedu, Velbek u Arsenalu, a Šćepović u Seltiku!

Poslednji dan letnjeg prelaznog roka obeležila je čuvena "ludnica na fudbalskoj pijaci", koja je okončana tek dva i po sata posle ponoći, kada su svi rokovi bili probijeni, za šta je kriv novi napadač Mančester junajteda Radamel Falkao. Kako je protekao poslednji dan prelaznog roka i ko je koga doveo možete videti u Blicsport.rs blogu.

Letnji prelazni rok nikad duže nije trajalo, probijeni su bili svi posleponoćni rokovi za objavu transfera, ali je okončana i sapunica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je obeležila poslednji dan, pa je Radamel Falkao i zvanično postao "crveni đavo".

Zajedno smo pratili kako je protekao ovaj poslednji dan na fudbalskoj pijaci, nadamo se da ste uživali uz Blicsport.rs.

Laku noć!

Čekanju je došao kraj, Radamel Falkao je i zvanično novi napadač Mančester junajteda, u koji je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Monaka, potvrdio je klub sa Old Traforda.

"Kada je igrač Falkaoovog kalibra postao dostupan na tržištu, onda nismo smeli da napravimo grešku", rekao je Luj van Gal.

Junajted će francuskom klubu za ovu pozajmicu platiti 7,5 miliona evra.

Potvrda da je Radamel Falkao novi napadač Mančester junajteda će se u Engleskoj čekati još pola sata, dakle do tri časa iza ponoći po našem vremenu.

Ako i dalje ima budnih uz Blicsport.rs, toliko ćemo i mi još čekati...

Dočekali smo i to: Arsenal je saopštio da je doveo Danija Velbeka, za 20 miliona evra i on će se novim saigračima priključiti posle obaveza u reprezentaciji Engleske.

Velbek je za Junajted na 142 meča postigao 29 golova.

Sada čekamo da Junajted potvrdi transfer Falkaoa...

Najnovije informacije sa Ostrva glase da je sva neophodna papirologija za transfer Danija Velbeka stigla u Arsenal koji je sve dogovorio sa engleskim reprezentativcem.

Ipak, na ozvaničenje saradnje se još čeka, sve dok ne bude potvrđeno da je Falkao napadač Junajteda, jer "crveni đavoli" u suprotnom neće pustiti Velbeka.

Najavili smo u toku, sada već jučerašnjeg dana, da će Havijer Saviola preći u Veronu i to se dogodilo.

Omaleni i iskusni argentinski napadač je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom i bez obeštećenja pojačao italijansku ekipu.

I dodatnih sat vremena za Junajted i Arsenal je isteklo, a poslednje informacije glase da je Radamel Falkao prošao lekarske preglede, javio je "Tajms", iako je bilo spekulacija da je upravo tu zapelo.

Od Velbeka ni traga ni glasa, ali budite uz Blicsport.rs još malo da saznamo šta će se dogoditi sa dva transfera koja su obeležila poslednji dan prelaznog roka.

Dok se čekaju potvrde za transfere Falkaoa i Velbeka, Sautempton je u poslednjim trenucima prelaznog roka doveo na pozajmicu Tobija Aldervirelda, belgijskog defanzivca iz Atletiko Madrida.

Kao što smo i najavili, Junajted i Arsenal su iskoristili pravo i zatražili dodatno vreme da ozvaniče transfere Radamela Falkaoa i Danija Velbeka.

Da li će u tome uspeti ili će se dogoditi nešto neočekivano?

Letnji prelazni rok i zvanično je završen, ali ostanite sa nama još malo, jer klubovi uvek dobiju da u roku od sat vremena po zvaršetku ozvaniče transfere.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslednji sati prelaznog roka: Velbek prešao u Arsenal, Negredo u Valensiju, Ben Arfa u Hal...

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014

U noći između ponedeljka i utorka završen je letnji prelazni rok u Evropi, a nekim klubovima je "progledano kroz prste" i dato još nekoliko sati da realizuju transfere željenih igrača. Finiš letnje pijace obeležio je prelazak Denija Velbeka u Arsenal, Alvara Negreda u Valensiju, Hatema Ben Arfe...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.