Zavirite u kancelariju Marakane tokom žreba: Terzić je rekao ”Samo ne Ludogorec” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u kancelariju Marakane tokom žreba: Terzić je rekao ”Samo ne Ludogorec” (VIDEO)

Rukovodstvo Crvene zvezde organizovalo je u kancelarijama Marakane gledanje žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, kao i legende kluba Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon, kojima se pridružio i član UO Slobodan Babić, posmatrali su uživo koga će Zvezda dobiti za protivnika.

- Samo da njih ne dobijemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rekao je Terzić u trenucima kada je na ekranu prikazana cedljica sa imenom Viktorije Plzenj. Laknulo mu je kada je ustanovljeno da idu na protivnika duela Dudelanž - Karabag.

Ipak, pred kraj žreba, kada je preostalo da se izvuku još dva para, ponovo je dao komentar.

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Ludogorec ili Salcburg, nekog od njih moramo da dobijemo. Samo da ne bude Ludogorec. Samo ovo da izbegnemo - rekao je Terzić, a samo nekoliko trenutaka kasnije izvučena je ceduljica sa imenom Crvene zvezde.

Terzić je tada samo nezadovoljno pljesnuo rukama i Džajiću rekao da mu se ne dopada što Zvezda mora da igra protiv Bugara.

Jaki su, imaju 8 stranaca, sve profesionalaci - nezadovoljno je izgovorio Terzić.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.