Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 16:54

Zauvek zahvalni: Vladimir Micov napustio Olimpiju iz Milana

Tim sa severa Italije zahvalio se srpskom igraču na svemu učinjenom

Posle četiri sezone, Vladimir Micov napustio je Olimpiju iz Milana i to je italijanski tim zvanično saopštio na svom sajtu. Zahvalili su se Micovu na svemu što je uradio za klub, a uradio je mnogo. Sve to uz poruku: "zauvek zahvalni".

Micovu je istekao ovog leta ugovor sa Olimpijom, a tim koji predvodi Etore Mesina odlučio je da tu stavi tačku na saradnju sa srpskim internacionalcem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Tokom četiri godine igranja za Olimpiju, pomogao je ekipi da dođe do jedne titule prvaka Italije, tri Superkupa, jednog Kupa i odlaska na Fajnal for posle 29 godina čekanja.

Svojim igrama u Olimpiji sigurno je osigurao važno mesto u novijoj istoriji kluba.

"Njegovo mesto u istoriji je osigurano. Pored svih pobeda, rekorda i košarke na visokom nivou, Vlado Micov je svakodnevno bio uzor za profesionalizam i na terenu i van njega. I dok se naši putevi razdvajaju, Olimpija u ime navijača želi Vladi i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti", stoji u saopštenju Olimpije.

Uskoro opširnije...

Riconoscenza e gratitudine: Vlado Micov resterà nella storia dell’Olimpia ➡️ https://t.co/nBOg0Ot5qa

Grateful forever: Vlado Micov’s place in Olimpia history is secure ➡️ https://t.co/K1Qb3eivjA

🤝#insieme #Micov #Thanks pic.twitter.com/VxHs9JODDn

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.