Zatvoren vrtić Maslačak u Kuli, svi zaposleni i jedno dete oboleli od Kovida 19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2020, 18:11

Zatvoren vrtić "Maslačak" u Kuli, svi zaposleni i jedno dete oboleli od Kovida 19

Tri vaspitačice i jedna spremačica oboleli od Kovida 19, pozitivno i jedno dete.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Kula Damjan Miljanić, na telefonski održanoj sednici odžanoj u subotu, na osnovu aktuelne epidemiološke situacije, doneo je naredbu kojom se direktoru predškolske ustanove "Bambi" Kula nalaže da prestane sa radom u objektu vrtić "Maslačak" u Kuli od 7. decembra 2020. godine.

U proteklih sedam dana potvrđeno je prisustvo Kovida 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod sva četiri zaposlena u objektu, tri vaspitačice i jedne spremačice, a obolelo je i jedno dete iz celodnevne pripremne predškolske grupe. S obzirom na to da je u vrtiću "Maslačak" upisano 37 dece (jedna poludnevna grupa na mađarskom i jedna celodnevna grupa na srpskom jeziku) naređuje se prestanak rada vrtića do daljnjeg, piše u obrazloženju naredbe.

Takođe, naređuje se da se u skladu sa preporukama republičkih organa da se deci iz ovih grupa definiše onlajn podrška u periodu tokom prestanka rada vrtića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.