Zašto je Kandreva ostao u klubu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Kandreva ostao u klubu?

Bio je na izlaznim vratima, ali...

Jedan od Interovih najbitnijih igrača na terenu, Antonio Kandreva je potvrdio da je bio na izlaznim vratima kluba, a Monako je želeo da ga dovede u svoje redove ovog leta.

Kandreva je stigao u Inter iz Lacija 2016. godine za 22 miliona evra, a od tada je postao vrlo bitan igrač za ovaj klub. Odigrao je 83 utakmice u svim takmičenjima i uspeo da postigne 9 golova.

Ne krije da je želeo da napusti italijanski tim, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednjem trenutku predomislio.

"Bio sam na pragu odlaska, ali sam prelomio i odlučio da ostanem. Monako je bila šansa, ali sam shvatio da imam još dosta toga da pokažem u Interu. Igram za vrlo jak tim i želim da ostavim uspomene u ovom klubu i ispišem istoriju", rekao je krilni napadač Intera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.