Dortmund bi rado razbio kasu za novog Levandovskog!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund bi rado "razbio kasu" za novog Levandovskog!

Da li bi to bio idealan spoj?

Prema navodima nemačkih medija, fudbaler Đenove Krištof Pjatek velika je želja Borusije Dortmund.

Poljak je novi evropski hit - sa 10 golova u samo šest utakmica u svim takmičenjima postao je najefikasniji fudbaler u pet najjačih liga Evrope.

Predsednik "Grifona" ga je otkrio tako što je ga je video na Jutjubu, nije želeo da ga neko preotme i potpisao ga pre nego što ga je neko iz Đenove zapravo pogledao uživo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Platili su ga 3,5 miliona evra, sada se spekuliše o deset puta većoj cifri što "Milioneri" ne troše baš pri kupovini svakog igrača.

Sada bi mogle da napreve izuzetak i dovedu fudbalera koji bi predstavljao "novog Levandovskog" na Vestfalenu.

U Italiji se nadavao golova, a ko tamo "položi ispit"...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zašto je Kandreva ostao u klubu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

Bio je na izlaznim vratima, ali....Jedan od Interovih najbitnijih igrača na terenu, Antonio Kandreva je potvrdio da je bio na izlaznim vratima kluba, a Monako je želeo da ga dovede u svoje redove ovog leta...Kandreva je stigao u Inter iz Lacija 2016. godine za 22 miliona evra, a od tada je postao vrlo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.