Zašto ga više ne prodate? Obamejan ponovo izbačen iz tima!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ga više ne prodate? Obamejan ponovo izbačen iz tima!

Zbog nediscipline naravno

Gvandžou Evergrande i Peking Guoan zovu li zovu, Borusija odbija da prihvati, mada se sve više čini da bi joj bilo najpametnije to da uradi. Jer koliko god da je dobar Pjer Emerik Obamejan nije toliko veliki da bi mu se smelo dozvoliti da se ovako igra sa renomeom kluba kakav je gigant iz Dortmunda.

Napadač iz Gabona je naime još jednom, treći put u razmaku od manje od dve godine, izbačen iz tima zbog nediscipline. Prvi put je to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uradio Tomas Tuhel, pa onda u novembru Peter Boš, a sada i Peter Šteger. Objašnjenje na Borusijinom Tviter nalogu vrlo kratko: Obamejan zbog nediscipline neće konkurisati za meč sa Volfzburgom.

Inače, lokalni mediji su baš pre nekoliko dana pisali da su u Borusiji pobesneli kada je Obamejan na pripremama ekipe u Marbelji u hotel u kome su odsedali igrači smestio i - braću i oca. Šteger je tada rekao da je ceo slučaj "predimenzioniran". Još kod Štegerovih prethodnika umeo je da okasni na trening, da bez dozvole kluba avionom skokne do Milana. Šta je sada uradio tek ćemo saznati.

Da li sve ovo znači i da će napustiti Vestfalen? Još se ne zna. I možda neće ni skoro, jer se prelazni rok u Kini ne završava kad i u većini evropskih zemalja, već traje sve do kraja februara.

.@Aubameyang7 steht aus disziplinarischen Gründen nicht im Kader. #bvbwob pic.twitter.com/bPED0Oh20A

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.