Zaplet u sagi o ljubavi Muhameda i Viole –  Fjorentina tuži Salaha!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplet u sagi o ljubavi Muhameda i Viole – Fjorentina tuži Salaha!

Egipćanin izrazio želju da napusti stadion Artemio Franki i preseli se u drugi klub iz Serije A. Prekasno izgleda

Inter trenutno važi za prvog favorita, mada su se i Juventus i Roma pominjali kao nova destinacija Mohameda Salaha. Fjorentina se nadala da će uspeti da ga zadrži, ali posle najnovijih informacija koje stižu sa Artemio Frankija jasno je da se to neće desiti – Viola će naime tužiti 23-godišnjeg Egipćanina!

Razlog je odluka Salaha >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da preko zastupnika klubu saopšti da ne želi da ostane u Firenci, uprkos novom ugovoru koji mu je Viola ponudila, a koji je direktor Vinčenco Gverini nazvao "ludim".

"Ako bi bio koji igrač, ne samo Salah, odbio ovakvu ponudu – onda je najbolje da i ne ostaje u Firenci", rekao je Gverini.

Salah je odbio, ali je Gverini sada promenio ploču, a Fjorentina najavila da će pravdu zatražiti na sudu. Na Artemio Frankiju tvrde da su u februaru, prilikom sklapanja pozajmice sa Čelsijem. postigli dogovor koji Salaha obavezuje da ostane u Firenci do 2016. Čak i bez povećanja plate. Salahovi predstavnici se pak brane tvrdnjom da je Salah zadržao pravo da jednostrano raskine saradnju pod uslovom da na vreme obavesti Fjorentinu. Problem je međutim što je Salah – zakasnio. Rok je bio 30. jun, on se javio koji dan kasnije, pa Viola zaista ima zakonsko pravo da ga tereti.

Ali pitanje je koliko će moći da dobije na sudu. Klub sada traži od Salaha da se 13. jula pojavi na prozivci. Salah traži čiste papire kako bi karijeru nastavio u nekom drugom klubu iz Serije A. Ostanak bi posle svega bio najgora opcija za obe strane.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.