Zamislite grupu Juventus, Mančester Siti, Sevilja i Volfzburg! Ili Čelsi, Real, Roma i Borusija

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamislite grupu Juventus, Mančester Siti, Sevilja i Volfzburg! Ili Čelsi, Real, Roma i Borusija

Poznati su sastavi šešira pred sutrašnji žreb Lige šampiona

Gotovo je sa kvalifikacijama, poznata su imena 32 učesnika Lige šampiona u novoj sezoni. Sutra u 18.00 časova je zakazan žreb posle kojeg će biti poznat sastav osam grupa u Ligi šampiona. Od večeras su poznati šeširi za žreb i moguće kombinacije ko može na koga i koji klubovi neće moći da se susretnu u grupnoj fazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Od ove sezone u prvom šeširu se nalaze šampioni iz osam najjačih evropskih liga što znači da nas očekuje još zanimljiviji žreb i još jači sastav grupa. Prvi put će u grupnoj fazi neka zemlja imati pet predstavnika. Naravno, u pitanju je španska Primera. Po četiri predstavnika imaju Englezi i Nemci, po dva Italijani, Francuzi, Rusi, Portugalci i Ukrajinci.

Grupa smrti po mnogima bi mogla da bude: Juventus, Mančester Siti, Sevilja i Volfzburg. Ili grupa sa Čelsijem, Real Madridom, Romom i Borusijom Menhengladbah. Po koeficijentima, najteža grupa je ona sa Barselonom, Portom, Šahtjorom i BATE Borisovim. Ali samo po koeficijentima...

Na papiru, najlakša grupa bi izgledala ovako: PSV Ajndhoven, Bajer Leverkuzen, Olimpijakos i Astana. Ili možda: Zenit, Porto, Dinamo Kijev i Malme.

Sutra ćemo saznati...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U susret žrebu LŠ: OVO je potencijalna 'grupa smrti'! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2015

Neposredno nakon završetka svih utakmica plej-of runde za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, UEFA je saopštila i sastav šešira za žreb...Kako stoje stvari?..Žreb će biti održan u četvrtak, u 17.45 u grimaldi Forumu u Montekarlu, sutra ćemo dakle saznati i sastave grupa elitnog evropskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.