Žalgirisu stiglo pojačanje pred meč sa Partizanom

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 11:22

Žalgirisu stiglo pojačanje pred meč sa Partizanom

Američki košarkaš Ostin Holins potpisao je tronedeljni ugovor sa čelnicima Žalgirisa, saopštio je klub iz Kaunasa na zvaničnom sajtu.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde potpisao je kratkoročni ugovor tokom kog će pokušati da se nametne za dugoročnu saradnju sa učesnikom Evrolige.

Holins (32) ima veliko iskustvo igranja u Evroligi jer je osim za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvenu zvezdu igrao i za Zenit i Makabi.

Od odlaska iz Makabija na kraju prošle sezone nije imao klub.

Žalgiris u četvrtak u meču 14. kola Evrolige dočekuje Partizan, a trenutno ima skor 5-8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Bivši igrač Crvene zvezde potpisao za Žalgiris, ali samo na tri sedmice (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2023

Predviđanje se ostvarilo. Bivši košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins, zvanično je postao novi igrač Žalgirisa, potvrdio je klub iz Kaunasa, ali za početak, na samo tri nedelje. Nedavno se pojavila informacija da je klub iz Kaunasa zainteresovan da u svoje redove dovede ovog košarkaša, s obzirom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.