Zakuvalo se pored terena: Sudija sprečio tuču trenera u Premijer ligi

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakuvalo se pored terena: Sudija sprečio tuču trenera u Premijer ligi

Žestoka borba vodi se u Premijer ligi za opstanak, akteri su i Hal i Sanderlend koji se nalaze iznad opasne zone i remizirali su 1:1 u 28. kolu, a u centru pažnje nisu bili strelci, već treneri Stiv Brus i Gus Pojet.

Zakuvalo se u finišu prvog poluvremena kada je Džek Rodvel simuliranjem pokušao da iznudi penal za crne mačke zbog čega je kažnjen žutim kartonom i ta sudijska odluka je rabesnela Pojeta.

Počeo je da baca i šutira flašice sa vodom ispred klupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa ga je glavni arbitar Majk Din isključio i tom prilikom usledio je bliski susret sa Brusom, koga je najviše isprovocirao ironičnim aplauzom. Umalo je došlo do tuče dvojice trenera i bivših igrača, ali se sve završilo razmenom psovki.

Brus je bio nešto žustriji u nameri da se obračunaju zbog čega su pomoćne sudije morale da ga obuzdaju, dok je Pojet išao na tribine.

Hal se nalazi na 15. mestu na tabeli sa 27 bodova, dok je Sanderlend na poziciji ispod sa bodom manje, odnosno četiri više od KPR-a koji je prvi ispod crte u zoni ispadanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.