Zajedno ćemo sačekati sunce

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zajedno ćemo sačekati sunce"

Košarkaški klub Partizan predstavio je u utorak uveče u Pioniru ekipu za sezonu 2013/2014.

Publika je na fantastičan način pozdravila stručni štab i medicinski tim Partizana, a potom i one oko kojih se i ove sezone vodi glavna reč, crno-bele momke.

U ime Partizana prisutnima u hali Pionir obratili su se kapiten Milosavljević i trener Vujošević, obećali veliki rad i borbu na terenu i izrazili želju da naredna sezona bude radosna i uspešna. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Grobari, dobro veče! Hvala vam što ste došli, mnogo nam to znači. Znate i sami da smo se uvek okupljali na Kalemegdanu, ali evo, zbog vremena smo došli u Pionir, zbog jeseni, ali posle ovakve kiše dođe i sunce. Tako će biti i nama. Zajedno ćemo sačekati to sunce. Ciljevi su isti kao i prethodnih godina – odbrana titule u Jadranskoj ligi, kao i Superligi Srbije. Želimo i što bolji plasman u Evroligi", rekao je Vujošević.

Stručni štab je u sastavu: statističar Nebojša Janičić, ekonom Nikola Tomašević, fizioterapeut Predrag Šapina, doktor Bojan Ćećez, asistent kondicionog trenera Zlatko Tešić, kondicioni trener Radoman Šćekić, pomoćni trener Goran Tadić, pomoćni trener Petar Božić, prvi aistsent trenera Velimir Gašić i šef stručnog štaba Duško Vujošević.

Igrači Partizana NIS za sezonu 2013/2014: Petar Aranitović, Mihajlo Andrić, Đoko Šalić, Boris Dalo, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Dejan Musli, Terens Kinsi, Leo Vesterman, Žofri Lovernj, Đorđe Gagić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, a publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila i Davisa Bertansa, koji je zbog oporavka od povrede i dalje u Americi.

Šampion Srbije i aktuelni prvak ABA lige prvu utakmicu u novoj sezoni igra u nedelju, 6. oktobra od 17 časova. U hali Pionir 'crno-beli' će u prvom kolu regionalnog takmičenja dočekati Igokeu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.