Vujošević: Proći će jesen, doći će sunce i proleće, to je naše doba

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Proći će jesen, doći će sunce i proleće, to je naše doba

Partizan je Pioniru, pred oko 4.000 pristalica, predstavio tim za novu sezonu, a trener Duško Vujošević zahvalio je navijačima, istakavši da crno-belima mnogo znači njihov dolazak u ovolikom broju.
(FOTO: N. Negovanović)
Zbog lošeg vremena smo se prebacili Pionir, međutim i ovo je naš dom. Posle ove jeseni doći će sunce, proleće i lepo vreme, to je naše doba. Sačekaćemo to sunce>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izjavio je Vujošević.
Tradicionalna praksa i spektakl na tribinama otvorenog terena na Kalemegdanu zamenjeni su Pionirom zbog kišovitog i hladnog vremena poslednjih nekoliko dana u Beogradu.
Odlaskom Vladimira Lučića u špansku Valensiju uloga kapitena pripala je jednom od najiskusnijih u ovom mladom timu crno-belih, Draganu Milosavljeviću.
Hvala na velikoj podršci večeras, nadam se da ćete imati strpljenja za našu mladu ekipu. Pokušaćemo da ponovimo uspehe iz prošle sezone i budemo još bolji – rekao je Milosavljević.
Pored igrača, crno-beli su večeras predstavili stručni štab i medicinski tim koji će u narednoj sezoni raditi na ostvarenju ciljeva kluba iz Humske.
Jedan od najvećih aplauza dobio je Amerikanac Tarik Kinsi, koji je prilikom ulaska na teren poljubio grb Partizana i otpozdravio navijače sa uzdignuta tri prsta.
U odnosu na prošlu sezonu Partizan su napustili Vladimir Lučić, Branislav Đekić, Marko Čakarević, Nemanja Gordić, Mihail Čekovski, a došli su Terens Kinsi, Đoko Šalić, Nemanja Bezbradica, Boris Dalo, dok bi povređeni Davis Bertans na teren mogao da se vrati oko Nove godine.
Partizan će u sezoni 2013-14 predstavljati Petar Aranitović, Mihajlo Andrić, Đoko Šalić, Boris Dalo, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Dejan Musli, Tarik Kinsli, Leo Vesterman, Žofri Lovernj, Đorđe Gagić, Bogdan Bogdanović i Dragan Milosavljević.
Ekipa Partizana novu sezonu počinje u nedelju, 6. oktobra, kada će u hali Pionir u prvom kolu Jadranske lige dočekati Igokeu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan predstavio ekipu za novu sezonu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2013

Košarkaški klub Partizan predstavio je večeras u Hali Pionir ekipu za sezonu 2013/14... Trener crno-belih Duško Vujošević istakao je ciljeve ekipe za narednu sezonu i pred punim trbininama zahvalio navijačima za podršku. " 'Grobari', dobro veče! Hvala vam što ste došli, puno nam to znači....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.