Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 12:10

Zagorac: Zvezda dugo nije imala ovakav kvalitet

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde u 8.kolu ABA lige. Pohvalio je igru večitih rivala i istakao da je utakmica bila vrlo kvalitetna.
Crvena zvezda je nadigrala Partizan u hali sportova" Ranko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Žeravica" sa 86:85 u samom finišu meča.

"Bila je ovo kvalitetna utakmica u svakom smislu te reči. Stiče se utisak da Zvezda nekoliko godina nije imala ovoliki individualni kvalitet, i to na svim pozicijama. Imaju po nekoliko odličnih igrača na svakoj poziciji i srpemni su da u svakom trenutku naprave prevagu i budu meč-vineri. Mi smo u malo rovitom izdanju prikazali dobru utakimicu jer smo ostali u našem sistemu i nismo odustajali i kada je Zvezda imala dvocifrenu razliku", izjavio je Zagorac za TV Partizan posle meča.
Partizan se nekoliko puta vraćao posle dvocifrenog zaostatka, a u finišu meča imao je i šut za pobedu.
"Ono na čemu trener Filipovski insistira je igranje u sistemu i to je naš razlog pobede ili poraza. To je vrlo pošteno. Drago nam je što smo se vratili iz velikog zaostatka i što smo bili odlučni u nezgodnim momentima. Mnogo će nam koristiti predstojeći period u kojem ćemo radom nadokađujemo situaciju koju trenutno imamo - četiri pobede i ovu utakmicu za koju lično mislim da smo odigrali dobro", rekao je krilni košarkaš Partizana i dodao:
"U finišu smo dozvolili šest lakih poena, što je bila prevelika kazna za ovakav tiputakmice. Preveliki luksuz je dozvoliti takve propuste", zaključio je Zagorac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zagorac: Zvezda dugo nije imala ovakav kvalitet

Izvor: B92, 24.Nov.2020

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde u 8.kolu ABA lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.