Nova vest
Košarka

Utorak, 24.11.2020.

12:00

Zagorac: Zvezda dugo nije imala ovakav kvalitet

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde u 8.kolu ABA lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Zagorac: Zvezda dugo nije imala ovakav kvalitet
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zvezda je sinoć slavila u hali sportova" Ranko Žeravica" 86:85.

"Bila je ovo kvalitetna utakmica u svakom smislu te reči. Stiče se utisak da Zvezda nekoliko godina nije imala ovoliki individualni kvalitet, i to na svim pozicijama. Imaju po nekoliko odličnih igrača na svakoj poziciji i srpemni su da u svakom trenutku naprave prevagu i budu meč-vineri. Mi smo u malo rovitom izdanju prikazali dobru utakimicu jer smo ostali u našem sistemu i nismo odustajali i kada je Zvezda imala dvocifrenu razliku", izjavio je Zagorac za TV Partizan posle meča.

Partizan se nekoliko puta vraćao posle dvocifrenog zaostatka, a u finišu meča imao je i šut za pobedu.

"Ono na čemu trener Filipovski insistira je igranje u sistemu i to je naš razlog pobede ili poraza. To je vrlo pošteno. Drago nam je što smo se vratili iz velikog zaostatka i što smo bili odlučni u nezgodnim momentima. Mnogo će nam koristiti predstojeći period u kojem ćemo radom nadokađujemo situaciju koju trenutno imamo - četiri pobede i ovu utakmicu za koju lično mislim da smo odigrali dobro", rekao je krilni košarkaš Partizana i dodao:

"U finišu smo dozvolili šest lakih poena, što je bila prevelika kazna za ovakav tim utakmice. Preveliki luksuz je dozvoliti takve propuste", zaključio je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve