Zagorac: Za derbi je najvažnija mentalna priprema VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac: Za derbi je najvažnija mentalna priprema VIDEO

Košarkaši Partizana Rade Zagorac i Markus Pejdž prokomentarisali su predstojeći "večiti" derbi sa Zvezdom koji je na programu u subotu od 17 časova.

Zagorac i Pejdž su samo deo nekolicine Partizanovih debitanata u derbiju, ali i igrači od kojih će najviše zavisiti igra tima.

"Sve je debitantsko za mene ove sezone u Partizanu, tako i derbi. Imam sam slična iskustva igrajući za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Megu protiv Partizana i Zvezde, pa imam početni osećaj kako to može da izgleda. Priprema se u taktičkom delu ne razlikuje od boli kog drugog meča, najvažnija je mentalna priprema", rekao je Zagorac.

Dok Zagorac ima koliko-toliko iskustvo, ovaj derbi će za Pejdža biti nešto potpuno novo u karijeri.

"Čuo sam dosta o derbiju, ulozi su visoki. Moramo da damo sve od sebe na parketu. Nama je potrebna pobeda i na to se fokusiramo", rekao je Pejdž.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAGORAC: Mentalna priprema najvažnija pred Zvezdu

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je danas da je mentalna priprema najvažnija pred duel s Crvenom zvezdom i da se dobro oseća pred svoj prvi "večiti" derbi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.