Zadar deklasirao Cibonu u Draženovom domu

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar deklasirao Cibonu u "Draženovom domu"

Košarkaši Zadra pobedili su Cibonu na gostovanju u okviru sedmog kola ABA lige rezultatom 97:66.

Zadrani su došli do najubedljivije pobede u sezoni i ukupno treće u dosadašnjem delu takmičenja, te se izjednačili po skoru upravo sa Cibonom.

Prva četvrtina je bila ključ za goste jer su je oni dobili sa ubedljivih 33:18.

Cibona nije uspevala da parira rivali ni u jednom trenutku tokom preostalog toka utakmice i prednost Zadra je samo rasla. Gosti nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popustili ni u poslednjem kvartalu i tada su postavili konačnih +31.

Pobednički sastav predvodio je sjajni Luka Božić sa 22 poena i deset skokova, 16 poena imao je Krajina, 14 Vuković, a 12 Brzoja. Lovre Bašić bio je blizu dabl-dabla sa devet poena i osam asistencija.

Jedini dvocifreni kod domaćina bili su Bundović i Novačić. Bundović je postigao 18, a Novačić 13 poena. Džeferson je uz tri poena upisao i devet skokova.

Cibona u narednom kolu gostuje Mega Bemaksu, a Zadar dočekuje Budućnost

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje, Cedevita pala u Šibeniku

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 00:17

Najbolji hrvatski sastav doživeo je neočekivani poraz u domaćem prvenstvu...Aktuelni šampioni Hrvatske nedavno su doživeli brojne promene, počevši od one u struci, a potom i u igračkom kadru...Sa Rimcem su krenuli bolji rezultati, vezali su šest pobeda, a tu seriju je prekinu GKK Šibenik, trijumfom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.