ABA - Nastavlja se dominacija Luke Božića (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Nastavlja se dominacija Luke Božića (video)

Treći put u poslednja četiri kola košarkaš Zadra proglašen je za najkorisnijeg igrača u ABA ligi.

Nastavlja se dominacija košarkaša Zadra Luke Božića!

Treći put u poslednja četiri kola bek hrvatskog sastava imenovan je za najkorisnijeg igrača regionalnog takmičenja.

Nakon sjajnih partija u duelima sa Partizanom i Krkom Luka Božić je sa 22 poena, 10 skokova, 3 asistencije i jednom ukradenom loptom sakupio 36 indeksiranih poena u duelu sa Cibonom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Božićev indeks korisnosti nije bio najviši, Dragan Apić je sakupio 43 indeksirana poena, ali je FMP poražen od Cedevite, pa je Luka Božić kao deo pobedničkog tima poneo zvanje najkorisnijeg igrača 8. kola ABA lige.

Kolo su još obeležili Dragan Apić sa 25 poena, Marko Simonović i Andrija Stipanović sa po 13 skokova, Džo Reglend sa 9 asistencija i Oliver Lafajet, Stefan Momirov i Luka Lapornik sa po 3 ukradene lopte.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.