Za razgovor sa Nejmarom 193 miliona evra!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za razgovor sa Nejmarom 193 miliona evra!

Zvezda Barselone Brazilac Nejmar je spreman da pregovara sa Pari Sen Žermenom ukoliko ponudi rekordnih 193 miliona za transfer - rekao je agent fudbalera Vagner Ribeiro.

Pomenuta cifra iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava pošto još uvek nije dogovorio produžetak ugovora sa katalonskim klubom.

- Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine. Ipak, u budućnosti je primamljiv život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ je san >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko PSŽ pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za Parižane - rekao je Ribeiro za francuski L'Ekip.

Ukoliko bi se transfer realizovao, to bi bio ubedljivo najskuplji prelazak, pošto je sada na prvom mestu onaj Gereta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona evra.

Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio je špansku Primeru, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.