NEJMAROV AGENT PORUČIO PSŽ-u: Ponudite 193 miliona i razgovaraćemo!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEJMAROV AGENT PORUČIO PSŽ-u: Ponudite 193 miliona i razgovaraćemo!

Zvezda Barselone Brazilac Nejmar spreman je da pregovara sa Pari Sen Žermenom ukoliko ponudi rekordnih 193 miliona za transfer, izjavio je agent fudbalera Vagner Ribeiro.

Pomenuta cifra iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava nakon što još uvek nije dogovorio produžetak ugovora sa katalonskim klubom.

"Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine. Ipak, u budućnosti primamljiv je život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << san svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko PSŽ pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za Parižane", rekao je Ribeiro za francuski L'Ekip.

Ukoliko bi se transfer realizovao bio bi ubedljivo najskuplji, pošto je trenutno na prvom mestu prelazak Gereta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona evra.

Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio špansku Primeru, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za razgovor sa Nejmarom 193 miliona evra!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2016

Zvezda Barselone Brazilac Nejmar je spreman da pregovara sa Pari Sen Žermenom ukoliko ponudi rekordnih 193 miliona za transfer - rekao je agent fudbalera Vagner Ribeiro...Pomenuta cifra iznosi izlaznu klauzula Nejmara iz Barselone, a sve se to dešava pošto još uvek nije dogovorio produžetak ugovora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.