ZVEZDI SE NE PRETI: Pavićević se nada da su crveno-beli umorni

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022, 05:37

ZVEZDI SE NE PRETI: Pavićević se nada da su crveno-beli umorni

Barani gostuju u Beogradu.

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da će njegov tim odigrati maksimalno fokusirano i ozbiljno protiv Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige. Zvezda je protekle nedelje imala dva teška meča i strateg Mornara se nada da du možda iscrpljeni što je šansa za njegov tim u meču koji se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" u nedelju do 17 časova.

- Gostujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljoj ekipi u ABA ligi, koja to svojim igrama i rezultatom pokazuje, ekipi koja je pravljena za Evroligu. Samim tim jasno je kakve su joj ambicije u ABA ligi. Zvezda je sastavljena od proverenih, iskusnih, izuzetno kvalitetnih igrača. Na svakoj poziciji ima dva ili tri pođednaka igrača. To znači 12 igrača u rotaciji, čak sada i više od 12 koji su spremni da igraju na istom nivou. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Naš pristup jeste da u ABA ligi ne delimo ekipe na bolje i lošije nego da svakog protivnika shvatamo pođednako - rekao je Pavićević za sajt takmičenja.

Pokušaćemo da iskoristimo eventulni umor domaćih igrača, jer imali su ove nedelje već dve jake utakmice, dodao je trener Mornara.

- Naravno, nećemo se samo uzdati u njihov hipotetički umor već moramo da odigramo maksimalno fokusirano i ozbiljno. Pred ovakve mečeve koristi se obično onaj izraz ''nemamo šta da izgubimo''. Sa tim se nikad nisam slagao jer uvek kažem da imamo šta da izgubimo - utakmicu. Mi i treniramo radi utakmica - zaključio je Pavićević.

Zvezda trenutno ima skor od 14-1, dok je Mornar na sedam pobeda i osam poraza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda u drugom poluvremenu prelomila Mornar

Izvor: RTS, 30.Jan.2022

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu ekipu Mornara as 81:74 u meču 18. kola ABA lige. . Novo odlično izdanje izabranika Dejana Radonjića, ovoga puta u regionalnoj ligi...Lider ABA lige savladao je Mornar u zanimljivom meču odigranom u dvorani "Aleksandar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.