Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 19:49

Zvezda u drugom poluvremenu prelomila Mornar

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu ekipu Mornara as 81:74 u meču 18. kola ABA lige.
Novo odlično izdanje izabranika Dejana Radonjića, ovoga puta u regionalnoj ligi.

Lider ABA lige savladao je Mornar u zanimljivom meču odigranom u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Mornar je, sada već tradicionalno, pružao odličan otpor Zvezdi, ali nije uspeo da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznenađenje u Beogradu.
Zvezda je na poluvreme otišla sa samo tri poena prednosti, a Mornar poenima za tri poena nije dozvoljavao domaćinu da se rezultatski odlepi.
Zvezda je najvećim delom treće deonice vodila između tri i šest poena, sve do same završnice, kada je  sa dve trojke stekla tada maksimalnih +11.
Na krilima nekoliko raspoloženih igrača, a pogotovo Davidovca, prednost Crvene zvezde u poslednjoj četvrtini otišla je na 15 poena, čime je domaćin stekao sigurnost u završnici.
Mornar je uspeo da napravi poslednji trzaj, kada su smanjili na šest poena, ali bilo je to sve što su gosti uspeli da urade. 
Davidovac je predvodio strelce Zvezde sa 18 poena, dok je Lazić dodao 13.
U redovima Mornara istkali su se Mihajlović je ubacio 26, a Šehović 12 poena. 
Crvena zvezda je ekipa sa najboljim skorom u ABA ligi, pošto je upisala 15. pobedu u 16 odigranih mečeva.
Mornar je u 16 utakmica upisao sedam pobeda i devet poraza.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jang i Okongvu srušili Lejkerse, Bogdanovićeva velika uloga u preokretu

Izvor: RTS, 30.Jan.2022

Košarkaši Atlanta hoksa nakon preokreta na svom parketu savladali su ekipu LA Lejkersa sa 129:121. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović meč je završio sa 10 poena, ali je bio jedan od ključnih igrača u poslednjoj četvrtini. . Sjajan meč u "Stejt farm areni" u Džordžiji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.