ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde se mogu kupiti ULAZNICE za DERBI na Čairu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU: Evo gde se mogu kupiti ULAZNICE za DERBI na Čairu! (FOTO)

Šampion u derbiju Superlige gostuje Radničkom.

Ni reprezentativna pauza nije ostavila traga na fudbalere Crvene zvezde. Izabranici Vladana Milojevića pobedom u Kupu Srbije protiv TSC-a iz Bačke Topole nastavili su pobednički niz i izborili plasman u četvrtfinale ovog takmičenja.

GORI INSTAGRAM! Jelena Đoković PODELILA Novakove navijače! Jedni tvrde da se PROMENILA, drugi da je ostala ISTA!

POVERIO SE PRIJATELJIMA: Nejmar OTKRIO u kom će klubu igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naredne sezone! (FOTO)

Priliku da produži pobedničku seriju, učesnik Lige šampiona pokušaće da ostvari u derbiju 17. kola protiv Radničkog iz Niša, najbližeg pratioca na tabeli Superlige Srbije. Meč se igra na Čairu, sa početkom od 19,00.

RASTANAK NA VIDIKU: Vezista NAPUŠTA Partizan! OVO je njegova sledeća stanica! (FOTO)

Navijači Crvene zvezde ulaznice za najzanimljiviji duel predstojeće runde, mogu da kupe u Beogradu po ceni od 400 dinara.

Ulaznice će se prodavati na biletarnicama iTicketa u četvrtak i petak od 10 do 18.00, kao i na blagajni stadiona „Rajko Mitić“ u petak (11-17 časova).

SRBIJA DOBIJA NOVOG SELEKTORA: Krstajiću ODZVONILO, zna se NASLEDNIK (FOTO)

Milojevićev tim trenutno vodi sa 46 bodova, Radnički je sakupio 37, a do kraja godine crveno-belima predstoji još pet prvenstvenih utakmica.

Trijumf nad Nišlijama i teoretski bi osigurao jesenje počasti braniocu titule, a sa tri boda klub sa Marakane napravio bi sjajnu uvertiru pred put u Napulj i jedan od odlučujućih duela za plasman u narednu rundu Lige šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.